Bejelentkezés 8.00 és 18.00 óra között: +36-30-232-2795

PLAZMAGENERÁTOR KEZELÉS

PLAZMA-GENERÁTOR KEZELÉS

Innováció az egészségmegőrzés érdekében plazmagenerátorral a frekvenciák támogatásával

Szervezetünkben rengeteg mikroorganizmus (vírusok, paraziták, gombák, baktériumok, élősködők) találhatóak, amelyeket normál körülmények között az immunrendszerünk tart kordában, és amelyek szervezetünk egészséges működéséhez is hozzájárulnak. Azonban a modern világunk miatti környezeti terhelés, az élelmiszerek szennyezettsége és különböző lelki tényezők oly mértékű nyomást gyakorolnak rá, hogy kevésbé képes ellátni a feladatát, ezért az egyensúly felborulhat. A mikroorganizmusok elszaporodásával pedig megjelenhet a „betegség”. Az egyensúly helyreállításához többek között Plazma generátor támogatását is igénybe vehetjük, amely segít, hogy immunrendszerünk újra fellélegezzen és megerősödjön, a mikroorganizmusok pedig megfelelő arányban végezzék a dolgukat a szervezetünkben. A saját véleményem az, hogy ezek a mikroorganizmusok energiák, amelyek olykor saját tudattal – vagy anélkül – de mindenképpen meghatározott kóddal bírnak, amelyek hatással vannak a szervezetünkre, és változást generálnak benne valamilyen irányban.

A Plazma generátor – érintés nélküli frekvencia átvivő készülék

A Plazma Generátorkezelés olyan elven működik,

amely alapján minden élőlény egy csak rá jellemző hullámzásból, frekvenciából áll. Minden mikroorganizmusnak van egy tipikus, specifikus rezgése, ami szinte változatlan. Amennyiben ezt a frekvenciát ráirányítjuk a mikroorganizmusokra (baktériumok, paraziták, vírusok, gombák) azok idővel elpusztulhatnak. A plazma generátor által kibocsájtott rezgés a mikroorganizmusok sejtfalát hozza lengésbe, amelyek megrepednek, majd elpusztulnak (feloldódnak és visszatérnek az EGYségbe).

Az általam használt RPZ-15-ös plazmagenerátor készülék

Dr. Royal Raymond Rife kontaktus nélküli frekvencia átvitel elvét használja, a mikroorganizmusok szelektív pusztítása módszerének ismeretei és tapasztalatai alapján.

Minden olyan esetben hatékony lehet a Plazmagenerátor kezelés,

amikor a tüneteket vírusok, gombák, paraziták vagy férgek, baktériumok okozzák.

A teljesség igénye nélkül: allergiák, gombák, ekcéma, papillomák, gyulladások, emésztési problémák, ízületi problémák, candida, diabétesz/inzulinrezisztencia, herpesz, immunerősítés, puffadás, légúti betegségek, fogínygyulladás, HPV, Epstein vírus, nőgyógyászati dolgok (pl. endometriózis, ciszták, mióma), influenza stb.stb.stb.

KAPCSOLAT